Animatiefilm maken

Animatiefilm maken

Animatiefilm maken

Op de ochtend van 24 november 2006 gonsde de online marketingwereld van de geruchten over een nieuw product dat volgende week op internet zou verschijnen. Het product, zogenaamd een eBook-set genaamd Create an eBook in Less Time, zou op 24 november gelanceerd worden. De woorden 'creëer een eBook in minder tijd' zouden je interesse genoeg kunnen wekken om je naar de cyberspace te drijven. De website zei er het volgende over:

"Maak een eBook in minder dan 3 minuten! Geen excuses meer om je ebook niet te schrijven. Je hebt geen fancy software nodig: geen probleem. Alles staat voor je klaar in dit gebruiksvriendelijke pakket.

Dit gebruiksvriendelijke product zal uw ticket zijn om het publicatieproces van uw e-boek te versnellen. Je leert technieken om je boek de voorsprong te geven die het verdient en om een ​​droomproject werkelijkheid te laten worden. Je krijgt alle informatie die je nodig hebt om te leren hoe je een eBook maakt in minder dan 3 minuten."

Dus wat zat er achter alle hype en opwinding? Heeft dit product echt iets met e-books te maken? Deze schrijver was tot voor kort per toeval op internet te vinden. Ik zou veel meer geneigd zijn geweest om de 30% door te nemen van deze hype en lokaas als het niet voor een paar dingen was geweest.

Allereerst leek het vreemd dat een dergelijk product in handen zou vallen van een zakenman toen het voor het eerst op internet verscheen. Het tweede ding, dat ik misschien een geheim heb kunnen houden, is dat de site waar je het product kunt kopen een uitstel is vanaf de lanceringsdatum. Omdat ik geen eigenaar ben van een bedrijf of onderneming, en dat misschien ook niet is, zou ik er niet eens van op de hoogte zijn.

Dus als dit het product voor jou is, doe jezelf dan een plezier en stap op de kar! Ik denk dat het binnenkort als een lopend vuurtje over het internet zal opduiken, en ik zou de kans om aan boord te gaan niet willen missen.

De prijs die de website citeerde was $ 37 en leek zeer redelijk. Ze zeiden ook dat het product te koop zou zijn als Kindle-download, maar er werd geen ander formaat genoemd.

beschermende s Pan yet Again schrijft: "Dit is geweldig nieuws voor uitgevers, auteurs en auteurs. Het heeft een grote opschudding veroorzaakt in de uitgeverswereld. Uitgevers hebben gratis toegang tot patentvrije eBooks, aangezien ze hun eigen reeks eBooks ontwikkelen evenals externe 'externe' bronnen om boeken te publiceren. De auteur heeft geen copyright op werken die als e-books zijn gepubliceerd."

Gist – prijs naar Google-zoekbedrijf, Gist-laptops. Het lijkt een veelbelovend eBook dat je misschien wilt downloaden. Volgens hun website:

Gist kan ook worden gebruikt voor Prosumer-boekvolumes, waaronder het beroemde Boek van de Maand.

De website van Gist biedt een zeer interessant product dat tot $37 wordt verkocht voor boeken die voor minder dan $500 per stuk worden verkocht. Dat is slechts € 4,50 per boek!

Voor ons oude nieuwsbriefschrijvers zouden we het boek kunnen gebruiken om een ​​speciale aanbieding of een nieuw product te promoten. Het is een geweldige manier om uw nieuwsbrieflezers te leren hoe ze gratis informatieproducten moeten gebruiken en hoe u mond-tot-mondreclame via internet kunt verspreiden.