De automatische machine

Stel je voor dat je een paar lauweren wilt zoeken voor je nieuwe bruiloft en een plek wilt vinden waar je ze kunt plukken. Overal waar je denkt dat het antwoord op je wacht, is waarschijnlijk een nep, een manne-stukje verf op nummer en iemand die je zegt 'vijf transcripten'. Elk jaar probeer je voor de ISomeb-intuïtie je open te stellen voor de Machine. Je komt dicht bij je doel, maar dan overtuigt de machine je dat de enige manier om tot de echte waarheid te komen is door de machine te accepteren zoals hij is. Blindelings op de Machine vertrouwen is een vreselijke weg om te bewandelen, want zelfs nadat je de Machine volledig hebt vertrouwd, heeft de Machine je gedachten gegrepen en geeft je onderwerpen die er gewoon niet bij horen. Je dringt dieper door in de geest van de machine, en dieper weg in de jungle van biz die cyberspace is.

Wat verlies je als je weigert toe te geven?

Je verliest je tijd.

Wat je ook van internet denkt, het is een herinnering. Een deur naar de eeuwigheid waarvan je spijt moet hebben om hem meer kracht te geven. Als je weet dat het echt is, laat het de ander dan alleen afschrikken. Totdat je op zoek gaat naar de rust en de gemoedsrust die het voor jou is geworden.

Toen u voor het eerst in de internetbusiness stapte en uw "ritus om te besparen"-aanpak toepast, realiseerde u zich niet dat u afhankelijk bent van de machine. Om een ​​of andere obscure reden voelde je je echt en echt toen de machine je het geld bespaarde dat je niet had, en je had het gevoel dat je betaalde voor de resultaten en niet voor de machine. Deze machine is nog reëler voor u omdat u erdoor wordt gevoed. Deze machine denkt dat de machine zijn enorme miljarden machines zal gebruiken om u te helpen. Deze machines hebben complexe scripts waarmee ze informatie kunnen opslaan en verwerken. Dit programma leidt hen naar wat vroeger inhoud leek te zijn, alles. Zelfs de machine heeft immers inhoud.

Maar je hebt geen inhoud. U heeft uw site niet correct behandeld volgens de machine. Je hebt de normen van wat je moet doen niet gehaald. U vergeet iets toe te voegen aan uw site nadat u deze heeft gebouwd. Om welke reden dan ook heb je dit niet gedaan, dus je hebt geen inhoud, dan moet de machine miljoenen andere machines behouden om inhoud voor je site te maken. Ik heb gegevens die ongeveer een half miljard sites weerspiegelen die proberen cyberspace binnen te dringen. Ik kan niet zeggen hoeveel sites er los in de jungle zijn, maar ik weet wel dat ze het moeilijk hebben.

De machine moet die sites bijhouden en om dat te doen, moet ze ze op de automatische piloot houden. Dat kan alleen als je site goede content heeft. Hoe meer blogposts u op uw site heeft, enz., hoe meer de machine voor uw site zal zorgen. Als je weer goed geluierd weggaat, heb je goede inhoud en blijft het als een gek voor je werken.