Een carrière in cartoons

Striptekenaar

Een carrière als cartoonist kan zowel lucratief als fascinerend. ingehuurd door een cartoonist die de kost wil verdienen kan overal variëren van $15 per uur tot $40 per uur of meer. attractieshow werknemers verdienen rond de $30 per uur, terwijl stadsrioolwerkers rond de $13,50 kunnen verdienen. Er kan ook een aantal zeer groot geld in de reclame, en grote namen bieden groot geld bij de ondertekening met een talent bureau. Een agent in de reclame-industrie kan naar verluidt overal te maken van $ 40.000 tot $ 200.000 in eerste consulting.

Opleiding voor een loopbaan in cartoons

In de meeste hoedanigheden is een bachelordiploma vereist voor alle striptekenaars. Je kunt zelfs een soort beurs aanvragen, wat zeer aan te raden is – het plaatst je in een goede positie voor je carrière later in het leven. Veel striptekenaars kiezen ervoor om permanente educatie te volgen, omdat er zoveel te leren valt. Ze leren ook via stageprogramma’s, waarbij ze samenwerken met een gevestigde kunstenaar en werk uitwisselen.

Het loon in het striptekenen kan hoog beginnen en kan nog steeds afhangen van de vaardigheid van de tekenaar. De cartoonist heeft veel meer verbeeldingskracht dan de meeste mensen, en dat is een heel goede zaak – ook helemaal geen slechte zaak. Natuurlijk zijn er grenzen, zoals het feit dat je niet je eigen krant kunt hebben, of een Hollywood acteur kunt zijn. Deze wegen zijn enigszins beperkt, maar ze kunnen gevonden worden.

Het duurt meestal minstens vijf jaar om striptekenaar te worden, en je moet tot je middelbare leeftijd en in de veertig blijven voordat je je carrière als voltooid kunt beschouwen. Sommige striptekenaars worden zelfs leraar op hogescholen en scholen, en hebben een masterdiploma nodig. Maar het is zeker de moeite waard, en de beloning is groot – vooral als je je striptalent hebt bewezen op een jonge leeftijd wanneer je je het minst kunt veroorloven om zelfdiscipline te hebben.

Salarissen striptekenaar

Hoewel het verleidelijk is om te zeggen dat je nooit rijk wordt van striptekenen, is dat niet helemaal waar. Sommige striptekenaars verdienen inderdaad een goed inkomen, en degenen die dat carrièrepad volgen doen dat zeker. De meeste cartoonisten doen dat echter niet, wat waarschijnlijk de reden is dat ze zeggen: “Ik zou nooit rijk worden.”

Maar denk hier eens over na: Denk je echt dat je een levensstijl krijgt door cartoons te maken? Ga je altijd dezelfde mensen om je heen hebben? Ga je in een huis aan de oceaan wonen? Ga je de hele wereld rondreizen en nieuwe culturen ontdekken? Natuurlijk niet! Als je dat pad volgt, zul je een heel andere levensstijl hebben dan wanneer je iets anders zou doen. En u zult waarschijnlijk ook meer tijd met uw gezin doorbrengen.

In plaats daarvan, stel ik voor dat je iets anders doet waar je echt van houdt. Iets dat echt leuk is. Iets dat in elk stukje van je leven aanwezig zal zijn. Iets dat je vreugde zal brengen. Volg dat pad, en je zult volledig tevreden zijn in je leven. Je familie zal van je houden, en je zult een enorme keuze aan banen hebben om uit te kiezen, overal – van werken in een stripwinkel, tot werken in een resort, tot werken in een schoenenwinkel. En als je je eigen zaak runt, heb je die prachtige kans om je eigen baas te zijn. Je kunt je niet voorstellen hoe geweldig het zal zijn om ‘s morgens wakker te worden en naar je werk te gaan!

opes voor het vinden van meer informatie over een carrière in het striptekenen zijn te vinden op Multiple Choices. Een site met de naam Understand Mediaaccreditamentals.com schrijft het volgende alouds omdat ze willen helpen. Je vindt heel wat informatie opsimplyhired.com, waar vacatures voor tekenaars op internet worden geplaatst. En wist je dat sommige cartoonisten duizenden dollars per week binnenbrengen.Ik hoop dat je genoten hebt van dit artikel, en van de vele die nog zullen volgen op de website. Mijn doel was om u te informeren en te vermaken over de mogelijkheden van een carrière in de wondere wereld van het striptekenen.

Ik hoop ook dat u dit alles in overweging wilt nemen en erover na wilt denken. Ik wil elke dag leven alsof het de dag is dat je JOKES hebt gevonden, in plaats van de dag dat je het ziekenhuis moest verlaten.

Kom binnenkort eens langs om meer te horen over mijn striptekenwerk.