Hoe te beginnen met webdesign

webdesign

 

Hoe begin ik eraan?

1. U moet met een sterk plan komen. Dit moet een ruw idee bevatten van waar je aan gaat werken. Werkfuncties worden beschreven als (zoals ze van toepassing zijn op de aanvaarde versie van HTML): — Generatoren (PHP) — Netrawers of Tekst editors — Server-side Scripts — ASP, ASP.NET, PHP, JSP, PERL, EN PERL.

2. Als u al ervaring hebt met bepaalde technologieën, of de middelen hebt om ze aan te schaffen, is CSS een goede eerste stap. Het concept is vertrouwd en wordt veel gebruikt. Als gereedschap wordt uw belangrijkste boodschap weergegeven door een set regels, en u kunt nieuwe ideeën ontlenen aan specifieke commentaren die op de open source CSS documentatie zijn geplaatst.

3. Er is een grote verscheidenheid aan software die u kunt gebruiken. Het kan gaan van HTML naar PHP naar PHP naar PERL of PERL naar PERL naar HTML naar CSS. Bovendien kan het zijn dat u een combinatie van elk van deze gebruikt.

4. Als je hebt besloten welke richting je uit wilt, moet je begrijpen hoe je de gereedschappen moet gebruiken om de resultaten te krijgen die je wilt. Gelukkig zijn er heel wat goede online tutorials om je te helpen. Een snelle zoekactie naar “hoe kom ik in Dreamweaver” levert beproefde tutorials op, maar ook enkele gratis bronnen. De meeste zijn vrij gedetailleerd met uitleg over de dingen die je moet doen om je site werkend te houden en te laten slagen.

5. Nu u een plan hebt van uw inhoud, moet u begrijpen hoe die informatie moet worden georganiseerd. Het content management systeem van uw keuze kan in een aantal verschillende categorieën vallen:

Op dit moment zijn er nog een paar andere vragen die nog moeten worden bepaald. Wil je een informatie ontwerper zijn? Zo ja, maak dan een “Kunstmonsters” website of misschien die meer inhoudelijk georiënteerd zijn. Bent u een ontwerper die geïnteresseerd is in een hybride van ontwerp en inhoud? Dan is de hybride site misschien de beste match voor u.

6. Voordat u met uw online project begint, zijn er een paar dingen die u nodig hebt om te beginnen. Veel mensen die online zoeken naar web-activa zullen niet over de vereiste software beschikken, dus dit kan uw proces beïnvloeden. Gelukkig zijn er vele beschikbaar, en sommige zijn gratis te vinden. Daarnaast zijn er tal van naslagwerken en online communities voor de beste webdesign praktijken.

7. U heeft nu een lijst van gebieden waar u aan gaat werken. U zult moeten begrijpen welke trefwoorden u zult gebruiken. Gebruik een spreadsheet of ten minste de grote spreadsheet programma’s beschikbaar, synoniemen en synoniemen van uw zoekwoorden, en hun gebruik in uw inhoud. Het bijhouden van een lijst zal ook uw schrijven efficiënter maken. Zoekmachine optimalisatie begint al bij het ontwerpen van de pagina(‘s) die u gaat gebruiken voor uw artikelen.

8. De volgende stap is natuurlijk de inhoud. Op dit punt zal het geschreven woord worden gebruikt als het instrument om uw boodschap over te brengen. U zult de trefwoorden die u effectief hebt verkregen gebruiken en u zult weten dat uw inhoud in een specifieke volgorde moet staan.

9. Tot slot zou het een goed idee zijn om ervoor te zorgen dat de inhoud die u produceert ook daadwerkelijk leesbaar is. Maak je geen zorgen, we hebben je gedekt. U zult gebruik maken van koppen en subkoppen en korte maar precieze paragrafen en alinea’s.

10. Je hebt alles wat je nodig hebt om je site in de lucht te krijgen. Nu kunt u verwachten dat hij op het hoogste niveau wordt bekeken door iedereen die hem kan bekijken. Misschien ziet u hem zelfs met ingeschakelde toegankelijkheidstechnieken.

Eindelijk,

Ik heb dit al eerder gehoord en als rekening wordt gehouden met het aantal gebruikers dat uw site bezoekt (en wij hopen dat u dat kunt), zal uw site 365 dagen per jaar goed zijn zolang uw inhoud geldig is.

lees meer:

Adverteren op google

Online marketing bureau

Online marketing

 

 

 

 

 

Gibberish Passable Good Perfect