Web Ontwerp

 

 

 

 

 

 

Bij webdesign gaat het in de eerste plaats om de interactie van mensen met computers. Het staat ver af van de technische kunst van het schrijven die het beschrijft. Een webpagina is het resultaat van creatieve toepassing en grafische kunstzinnigheid in verband met tekst, grafische voorstellingen, animatie en audio. Het is de creatie van een pagina precies zoals vereist en kan worden bekeken en gemanipuleerd op precies de manier die door de kijkers wordt gewenst. Websites zijn van nature op tekst gebaseerd en dit betekent dat de interactie tussen een kijker en een website vooral tekstueel is en niet zozeer visueel. Met andere woorden, het is eerder tekstueel dan visueel.

Wij zullen online toepassingen bespreken vanuit het oogpunt van systems engineering, omdat dit het gebied is dat het meest te maken heeft met software-ontwerp. ill geven grafisch ontwerpers, lay-out ontwerpers en ontwikkelaars richtlijnen over wat zij in een website-ontwerp moeten opnemen om de beste resultaten te bereiken. Deze richtlijnen zijn gebaseerd op onderzoek dat is uitgevoerd bij het ontwerpen van vele websites.

De belangrijkste elementen die in een webontwerp aan bod moeten komen, zijn:

– De structurele elementen van de website, die de pagina’s omvatten- De tekstuele elementen van de website, die de tekst omvatten die door de verschillende auteurs van de verschillende webpagina’s is geschreven- Het belangrijkste, maar ook het moeilijkste aspect van het ontwerpen van een website, de inhoud- De grafische elementen van de website, die de afbeeldingen, video’s, animaties en 3D-elementen omvatten- Het belangrijkste aspect van het ontwerpen van een website, de kop- en voetteksten

Het is belangrijk op te merken dat het Web totaal verschillend kan zijn van de fysieke wereld. De virtuele omgeving van het Web kan daarom niet worden vergeleken met de echte wereld van een computer. Hoewel websites gewoonlijk in platte HTML-tekst worden gebouwd, kunnen zij ook in HTML-code of XML worden aangemaakt. Het belangrijkste is dat de tekst en de grafische elementen een algemeen thema volgen, waardoor het mogelijk wordt ze in de oorspronkelijke tekst of multimedia in te voegen en te integreren.

In eenvoudige Web-woorden kunt u een website beschrijven door gebruik te maken van titels, tekst, vet, cursief, nummering, en links. Ze vallen allemaal nog onder de GPL licentie. U kunt ze downloaden van hun oorspronkelijke websites of ze zelf maken.

torrent is een ander, dat is een distributie systeem voor bestanden. Het is vrij complex, en de belangrijkste punten zijn:

Met torrent kunnen grote groepen mensen bestanden uitwisselen door speciale verbindingsstukken te gebruiken die torrents worden genoemd; elke torrent bevat een preek (een stukje software) die verbinding maakt met de torrent-gateway; wanneer je een bestand als torrent downloadt, wordt niet het bestand zelf gedownload, maar wordt het torrentbestand gedownload. Je kunt een torrent krijgen van een van de torrent websites.

Het belangrijkste verschil tussen een torrent en een gewone webpagina is dat torrents gewoon gesorteerde bestanden zijn, terwijl webpagina’s een pagina zijn met een heleboel dingen erin. torrent werkt prima als je gewoon een groot bestand zoals een uitvoerbaar bestand of een film naar een paar vrienden moet sturen. Maar wat als je al je bestanden in een map wilt zetten? Als je Windows torrent gebruikt, zal het eerst verbinding maken met de torrent gateway, en dan beginnen met het ophalen van het nieuwste beschikbare torrentbestand. Hoewel Windows geen eigen torrentclientsendia heeft, is het gebruik van een torrent in plaats van een webbrowser heel zinvol.

 

Lees meer…

Website laten maken Helmond

Website laten make Helmond